Ny friserad liten tjej

| Postat i: Bloggen
1

Andra dagen som jag lämande Tilde och det har gått hur bra som helst idag också :D Idag grät hon dock när jag gick men de gick snabbt över :) Sen har dagen bara flytit på och hon har varit nöjd :)

Emilia har dock slutat att kissa...hon håller sig när hon är på dagis. Hon är lite rädd att kissa på stora toaletten så jag föreslog att dem skulle låta henne kissa på pottan. Så vi får hoppas på bättre framsteg imorgon.
Jätte bra att hon kan hålla sig men absolut inte bra att hon går runt och håller sig hela dagen!!!

Jag har varit till MVC idag och gjort cellprov, sen åkte jag till jobbet och jobba i 3 timmar ;) Kände att jag behövde de. Kommer att göra likadant imorgon, men då kommer jag att åka direkt efter att jag lämnat tjejerna.
Jobba i ca 3 timmar och sen åka hem och fixa lite innan jag hämtar tjejerna.
Känna bättre att jobba på dagen istället för på kvällen.. Så därför gör jag så den här veckan.
Nästa vecka kommer jag börja jobba 5 dagar i veckan 9.30-14.30 sen veckan efter de blir de dem normala tiderna 08.00-15.30.

Idag har vi även gjort lite galenskap! Vi har klippt lugg på Tilde ;) Den luggen hon hade tidigare låg och irriterade i ögonen på henne hela tiden, så bättre så här :)


De gick bra !

| Postat i: Bloggen
0

Lämnade Tilde för första gången på förskolan idag... De gick jätte bra :) Hon sa hej då men tyckte kanske inte att det var helt okej att jag gick så hon skrek till någon gång men hon började inte gråta (vad jag vet). Dem ringde ca 20 minuter efter att jag gått och sa att hon inte hade sagt ett pip efter de att jag gått och att hon lekte för fullt :) Jätte skönt att få de samtalet.

De gick även bra att lämna Emilia.. Hon var dock väldigt klängig innan jag lämnade över henne till en av personalen. Men hon började iaf inte att gråta :D Vilket var jätte bra :)

Så snart har de gått 4 timmar sen jag lämnade dem små liven och de är ca 2 timmar kvar tills jag ska hämta dem :) LÄNGTAR!! :D

Idag har jag bäddat rent i alla sängar, tvättar 2 maskiner blir nog 2 till, skrivit ut bilder till Tildes semester minne som dem ska ha till förskolan, ätit lunch, vikt tvätt, lagt in tvätt i lådorna och nu sitter jag och tar de lungt. Dagen har ändå gått väldigt fort :) Jag har även hunnit med att prata i telefon :D Med Alexandra, min farmor och Madde :)

Nä nu tänkte jag göra mig en kopp té innan jag ska hämta flickorna :)


Fre Lör Sön....

| Postat i: Bloggen
0

Idag är det söndag och vår helg har varit väldigt trevlig.
I fredags så var de inskolning för Tilde och Emilia blev hämtad av sin pappa 13.30 :)
Jag och Tilde var kvar till 15.00. De har gått jätte bra på inskolningen däremot har de varit jobbigt för Emilia, att veta om att jag är inne på avdelningen brevid, sett mig i fönstrerna och inte kunnat gå in till mig. När vi varit ute så har hon varit fast vid mig och när Tildes avdelning ska gå in så måste jag följa med Tilde och då har de blivit ramaskrik från Emilia :( Sjukt jobbigt! Så det har tagit värre på Emilia. För Tilde går de hur bra som helst :)
Fröknarna på Tildes avdelning tycker att de går så bra att på måndag morgon ska jag lämna för första gången! läskigt men spännande. Dock har flickorna blivit förkylda så jag hoppas de går bra att komma imorgon. Får se hur Tilde mår imorgon bara, Emilia verkar må bra än så länge :)

Efter förskolan så åkte vi till Aspuddsparken och träffade Alexandra, Tino, Emmi, Mollie, Alexandras syster och hennes kille. Även Tinos pappa var där en liten stund.
Jätte trevlig och efter lek i parken åkte vi alla och åt middag, sen vidare hem till Alexandra och Tino för fredagsmys! ;) Tack gumman för en trevlig dag och kväll!

Igår blev vi lite utspridda en stund på dagen, Stefan och Emilia åkte och hämta Stefans mamma hos Stefans Mormor och skjussade henne hem. Medans jag och Tilde Shoppade och åt lunch i skärholmen, sen tog vi bussen till ST Erikshjälpen i vårby, där vi även mötte upp resten av familjen :)
Så igår belv de shopping.. Hittade:

Till tjejerna:
2 Jeans
3 T-shirts
3 långarmade tröjor var av 2 från ST Erikshjälpen.

Sen hittade Stefan en matlåda i rostfriplåt och en leksak till tjejerna.

Idag söndag vet jag inte riktigt vad som händer..


♥ Så olika men ändå så lika ♥

| Postat i: Bloggen
0Emilia och Tilde 14 månader gamla!


Tankar..

| Postat i: Bloggen
1
Bloggar från mobilen.. Min lilla Tilde har igår börjat skolasin på förskola.. Egentligen skulle hon början på måndag men dem undra om hon ville börja igår för grupperna var ojämna. Jag tackade iaf ja, bättre att komma igång med de kände jag. Dessvärre hade dem stängt på förskolan idag, väldigt klantigt mitt i en inskolning, men men inte deras fel heller. Första dagen gick iaf jätte bra så imorgon hoppas jag att de går lika bra :) Förresten, idag satte Tilde en plommonkärna i halsen :( Det var riktigt hemskt, men som tur var så kunde jag få ner mina fingrar i halsen på henne och få upp den! Skräcken, hemskt och FY FAN vad rädd jag blev! Min älskade Tilde! Är så sjukt rädd att hon ska stoppa något i munnen som fastnar i halsen och ingen personal ser.. hemska tanke! Men jag vet att dem ska ha koll på barnen så att sånt inte ska hända! Dem kommer att ha koll så att hon är ren i munnen :) Så är det bara! Skönt att skriva av mig de iaf.. Emilia då.. ja hon tycker att de är kul att Tilde har börjat på avdelningen bredvid henne :) hon strålade av lycka när hon såg sin lillasyster i fönstret :) Hihi! Emilia har börjat bli så stor :) Min stora tjej som för ett år sen också gick på inskolning.. Tiden går så fort.. Älskar mina tjejer så obeskrivligt mycket!

Mycket övningskörning idag

| Postat i: Bloggen
1

Det har blivit en ny vardag för oss här hemma och snart blir den annorlunda igen.
Så är de, livet har fullt med överraskningar och utmaningar :D Fantastiskt!

Idag har jag övningskört mycket :) Körde först till Skärholmens Centrum och inhandlade min svärmors present. Sen körde jag till från Skärholmen till Vårsta för att hämta upp Stefans mormor som skulle med på kalas för svärmor min.
Från vårsta fick jag dock inte köra eftersom att Stefans mormor inte får plats bak i bilen mellan bilstolarna :)
Det blev god lunch och fika hemma hos Fredrik och Neo där vi var och fira svärmor.

Sen körde jag vidare hem till min pappa och hans fru där vi åt middag och myste :)

En jätte trevlig dag och mycket övningskörning!! :D

En äldre bild på mig och Tilde ↓


Snart är jag tillbaka!

| Postat i: Bloggen
0

Jag är snart tillbaka och bloggar :) Snart........ Ha tålamod :D