Emilia eller Tilde?

| Postat i: Bloggen
5


Jag tycker att Emilia och Tilde börjat bli allt mer lika och på vissa bilder, ruskigt lika. Dem är såklart mest lika då dem bär mössa eftersom att Tilde har lite mer hår och är rödhårig. 

Bilden ovan.. Är det Tilde eller Emilia?

Nu är det JUL..

| Postat i: Bloggen
4
.. här i vårt hus!!

Tildes nya grej, att stå och slå på tvbänken är riktigt kuligt!!


Hittat tillbaka?

| Postat i: Bloggen
1

Jaa.. Kanske det :) Jag gjorde om designen nu ikväll lite lätt medans jag hade tid över.. Så jag kanske hittar tillbaka hit igen.. Det har hänt mycket på den här månaden som inte kommit ut på bloggen eller så. Vilket har känts väldigt skönt också på ett sätt.

Nu måste jag kolla Emilia som ligger och hostar som en tok inne i sitt rum.


Mina älskade barn!

| Postat i: Bloggen
5


Har ingen ork..

| Postat i: Bloggen
0
Ledsen att jag är usel på att uppdatera bloggen och de kommer tyvärr nog inte bli så mycket bättre nu på ett tag.
Jag känner att jag inte har någon ork alls att blogga... Är jätte trött nu förtiden. Det händer mycket med Tilde som bara blir större och större och Emilia som utvecklas hela tiden men motorik och språk och ALLT.. herregud vad de händer mycket med barnen just nu..
Den tiden jag har att ta det lungt den tiden måste jag lägga åt mig själv och Stefan.. Vår kärlek.. Att få hans kramar och närhet är underbart.. Jag älskar min man så mycket och mina barn.. den kärleken är villkorslös.. OMG, de går inte att beskriva hur stor kärleken är till barnen. ♥

Jag kommer självklart uppdatera här men de kommer fortsättat bli glest mellan inläggen.. Jag kommer blogga när jag finner mig tid och vilja.