Bättre sent än Aldrig

| Postat i: Bloggen
2
Idag ska vi få länken med bröllopsfoton som fotografen tog :)
Jag längtar massor tills vi får se bilderna!!

Jag kommer lägga in upp bilder på facebook sen.. Förresten.. Jag håller på att skriva en förlossnningsberättelse.. haha.. Jaaa.. Jag vet.. lite sent men bättre sent än aldrig.. så den kommer upp någon dag i veckan också. :)


Mina älskade barn

| Postat i: Bloggen
3

oj nu var de länge sen jag skrev här igen..
Det händer så mycket just nu.. Emilia har ju börjat sin inskolning på dagis.. och idag lämnnade jag henne för första gången från 09.30-11.00.. De hade gått jätte bra :) Hon sa inget när jag gick de var super skönt!
På måndag ska jag lämna henne 08.30-10.30 och funkar de bra får hon stanna och äta så då hämtar jag henne 11.30 istället. Och funkar de bra med att äta så får hon sova nästa dag så då får jag hämta kl 14.00. Skönt att de börjar hända lite saker nu.. För vi har varit på dagiset i en vecka två timmar åt gången.. så de känns lite utdraget.

Tilde blir bara större och utvecklas mer och mer.. hon "pratar" massor och ler nästan hela tiden.. Hon är vaken mer och mer och hänger med mer nu :D När hon ligger i babygymmet så slår hon på sakerna som hänger och försöker även greppa :) Himla roligt, hon ser verklgien koncentrerad ut när hon leker i babygymmet.

Här kommer lite bilder på mina älskade barn.Tiden går för fort!

| Postat i: Bloggen
0

Jag blir jätte tårögd när jag tänker på hur FORT tiden går.. Min lilla Emilia är inte lilla Emilia längre..
TITTA.. på dessa bilder.. Har hon inte förrändras?? Mitt hjärtat <3 Mamma Älskar dig massor Emilia!

Då:
6 månader

Nu:
17 månader


Bröllop.. Nu är vi gifta!

| Postat i: Bloggen
6

Klockan var 08.00 den 14e Augusti och jag hade fått sova en HEL natt utan att bli väkt av mina kära barn.
Gu så skönt!
Till frukost blev de en honungs melon ;) haha, hade inte alls någe lust att äta men något var jag tvungen att få i mig. Kim och Jag gick runt och packade de sista här hemma och väntade in min mamma.
Mamma kom och vi åkte sedan ut till Sundby Gård, men innan vi åkte ut dit så åkte vi förbi Huddinge Centrum och hämade brudbuketten, Tärnbuketten, och killarnas blommor.
När vi kommer ut till Sundby Gård så möter vi upp Nina som ska sminka mig och fixa mitt hår inför bröllopet.
Vi var på plats strax efter kl 12.00.. och jag var helt klar strax innan 4a.. JAPP 4a Timmar! haha..

Nu kommer vi till en del av de magiska under dagen.. Då Bruden och Brudgummen träffas för första gången den dagen.. ÅHH!! Stefan står en bit bort medans jag kommer gåeende mot trappan. Han börjar gå mot mig och jag lyfter försiktigt upp klänningen och tar ett kliv ner och möter honom men blicken i hans tårfyllda ögon <3 Min älskling!!
Mina tårar kunde inte hållas tillbaka då..
Vi pussas och kramas och sen är det dags för fotograferingen.

Vi fotas och det kommer fler och fler gäster..

Vi hinner umgås en stund med gästerna innan vi går ner till bryggan för börja cermonin.
När vi står på bryggan så kännas det i hela kroppen. Jag blir helt fylld av kärlek och det verkligen SÅ RÄTT!
NU ÄR VI MAN OCH HUSTRU!! Vi är GIFTA GÅTT FOLK! :D Jag är en gift kvinna och min MAN är en gift karl!

Bröllopsmiddagen var helt fantastisk.. God mat, trevligt sällskap och en underbar toastmadame!
Jag berördes av ALLT som hände under kvällen och jag fick MÅNGA gånger försöka hålla tillbaka mina tårar.. sa jag försöka? Japp.. Jag lyckades inte många gånger utan många tårar kom!!
Min pappa var helt fantastik som höll tal till oss, Pappa och hans fru sjöng öven en super fin egen låt som dem gjort till oss. Min farfar höll även ett jätte fint tal till oss! Så himla varkert av dem!
Sen kom även min chef och höll ett super fint och berörade tal... Ojojojo.. Jag är så tacksam!
Det lektes leker och folk fick uppdrag att göra under kvällen.
Sen fick jag ju en hjärtattack under middagen!! Hahaha.. och jag menar allvar!! Mamma (vår taostmadame) plingar i glaset och säger "här kommer brudens tal till brudgummen" WHAT %&"#%&!!?#%%&!!!!!!!!!!! Va F*N ska jag säga nu.. (De snurrade något otroligt i mitt huvud) Jag hade inte övat på något tal, ska JAG behöva IMPROVISERA NU inför alla dessa människor.. GAHH!!! (Jag såg tydligen helt skräck slagen ut) sen hör jag hur MIN låt spelas upp, den låten jag spelade in på möhippan.. PUHH!!!! En lättnad suck kommer från mig! AHH! Jag trodde jag skulle sjunka under jorden ett tag där..
Stefan sa att han hade också fått många tankar när mamma sa de där.. Han tankar var (Åhh shitt, har dem övat på något, nu måste jag ju också hålla tal, va f*n ska jag säga da.. *panik*) hahha.. men han drog också en lättnad suck när han hörde min låt börja spelas! :D

efter middagen blev de bröllopstårta, bröllopsdansen sen innan jag och stefan åkte till bröllopssviten så kaste jag brudbuketten :) Första gången fick pappa den!! ahhaha.. PAPPA!! Stå inte i vägen..!! Stackars Angelica som tog den ifrån min kära far fick den inte utan jag fick kasta om (Sorry gumman).
Nästa gång jag kastade så stog pappa iaf inte i vägen ;) haha.. Lisa fångade buketten :D Och söt som hon är så delade hon ut blommorna till alla tjejer som var kvar på festen :D 

Sen satte vi oss i bilen och åkte till bröllopssviten.. Behöver jag säga mer?? :D hihi..
En halt magisk natt må jag säga.. Något hände mellan oss.. MAGISKT!! hihi.. KÄRLEK PÅ HÖG NIVÅ!
Jag älskar dig Stefan Nygren! ♥


Vi är nu Man och hustru!!

Mer bilder kommer, men jag inväntar bilder från fotografen.
Det finns bilder på facebook som andra har lagt upp :)

Jag älskar dig något enormt!


Sova hela natten

| Postat i: Bloggen
4

Måste bara säga hur duktig Tilde är, hon har sovit nu två hela natter utan att äta :D Underbara barn.. hoppas de håller i sig :)
Just nu ligger hon på soffan och snackar med sig själv, Emilia är i badrummet med Stefan och badar.
Snart ska vi även gå ner till Huddinge Centrum och sen blir det en sväng till Pappa och Sanne för att äta lunch.

Pratade med vår DJ igår så nu är det klart också :D
Övade med prästen i måndags, ojojoj.. nu börjar de kännas i magen :P


snart är dagen D här..

| Postat i: Bloggen
1

Snart är den stora dagen här..
Nästan allt är fixat och klart, ska prata med fotografen imorgon, träffa prästen på tisdag för att gå igenom cermonin.. sen ska de inhandlas de sista under veckan och på fredag ska vi träffa folket från Sundby Gård för sista checken inför bröllopet på lördag!!

På fredag ska vi även lämna barnen hos varsin barnvakt ;) Så vi kommer vara barnfria i stort sätt den helgen.. kommer självklart träffa barnen på bröllopet. Men vi kommer få två nätter utan dem, kommer nog kännas lite konstigt men otroligt skönt att få sova må jag säga :)

Fick en härlig bild på Tildis idag, vist är hon mysig? :D
Emilia har blivit svår att fånga på bild.. rör sig hela tiden så bilderna blir suddiga.. men jag fortsätter min jakt!! :D

Nu ska jag kolla på tv.. det är ett program som heter "bröllopsprovet" hehe.. ska bli kul att se vad de är för film :)Joo, lite lika är dem..

| Postat i: Bloggen
4


Emilia när hon är 1 månad och 8 dagar


Tilde när hon är 1 månad och 21 dagar


Lika? ;)


Jag älskar er ♥


Pappa Prick!

| Postat i: Bloggen
7

Vad händer? Ingen som kommenterar längre :( Jag som blir så glad av att få kommentarer.

Över till annat..
Jag fick hem min karl idag kl 11, eller hem och hem.. vi sov ju hos Kim och Neo så han kom dit.
Han var riktigt sliten och hade somnat i badrummet efter att ha hängt över toalettstolen :P
Han tyckte att svensexan var väldigt lyckad iaf :D Han hade haft de jätte roligt och trevligt och de glädjer mig enormt mycket ♥
När Stefan kom hem idag så var inte det inte Pappa Stefan som kom utan Pappa prick som kom :D haha.. Jäklar alltså.. ni ska få se en bild på honom.. Men lika glad för de är han, trotts alla blåmärken och skrapsår.Stackars min älskling.. de ska inte vara lätt att bli gift ;)